8 Nisan 2010 Perşembe

Her türlü boşalmak iyidir...

Evet, her türlü boşalmak iyidir. İstediğiniz gibi bağırın, istediğiniz gibi şarkılar söyleyin, istediğiniz gibi dans edin, istediğiniz gibi sevişin, istediğiniz gibi yapın her şeyi. İçiniz boşalsın, boşaltın içinizi, dökün tüm kurtlarınızı.

Bu blog çok yakın arkadaş olan iki kadının yazılarını içermektedir. Konu çoklarının aksine yalnızca seks ya da kadın erkek ilişkileri olmayacaktır. Ama geneli bu konular üzerinde odaklanabilir, onu henüz bilemem.

Bu kadınları biraz tanıtmak gerekirse,
Genetrix ve Capricornette üniversitenin daha ilk gününden beri kaynaşmış iki kadındır. Komik olduklarını düşünenler olduğu gibi, itici olduklarını düşünenler de mevcuttur. Bu kadınların bir araya geldiklerinde konuştukları şey genellikle sekstir.
Genetrix ve Capricornette farklı zamanlarda, paralel ilişkiler yaşamış; her kadın gibi dedikoduya bayılan kadınlardır. Onları kadınların genelinden ayıran en mühim özellik kişilerin yüzlerine haklarında düşündüklerini ya da arkalarından çevirdiklerini er ya da geç söylemeleridir.
Bu iki kadın erkeklerden hoşlanırlar, ama biseksüellik ruhlarında büyük yer kaplar. Henüz pratiğe dökmedilerse de teoride herkesin biraz homoseksüel olduğunu düşünürler. Edebiyat okumalarından sebep, alt metni görür, kimi zaman görmezden gelir, kimi zaman gördüklerini açıkça dile getirirler, bu sebeple de dobralıkları rahatsız edici boyutlara ulaşabilir.
Bu kadınların hayatta "her türlü boşalmak iyidir" den başka bir lafı daha vardır ki; o da "bir edebiyatçıdan daha kötü bir şey varsa, o da iki edebiyatçıdır" lafıdır.
Bu kadınların hayatlarına girmiş erkeklerin öykülerini, erkeklerle yaşadıkları öyküleri, henüz yaşamadıkları şeylerin yazıya dökülmüş biçimini görebileceğiniz bu blogdaki her şey uydurmaca, düzmece ya da tamamıyla gerçek olabilir. Ancak incitici olmamak adına takma adlarla bahsedilecektir kişiler. Kim bilir, belki de yaşadıkları bir kaç deneyimi değiştirip saptırarak, hiç olmamış şeyler ekleyerek de yazabilirler. Üzerinize alınmayın, şahsa ithaf en yazılmayacaklar.

Bu kadınlar hakkında bu kadar bilgi yeter şimdilik, zira kendileri anlatacaklar zaten ilerleyen zamanlarda...

Keyifli sevişmeler, güzel okumalar dilerim... :)

1 yorum: